
【新アワード”AVPA” にて金賞•銀賞受賞🎉🎉🎉 】
とても嬉しいお知らせがございます!🍫✨
ガートココアのシングルオリジンチョコレートが、
AVPAのチョコレート部門にて2つの賞を受賞致しました☺️
🇹🇭チュンポーン 70% 金賞
🇹🇭チャンタブリー 70% 銀賞
フランスで行われるこちらの大会は、
AVPA という非営利団体グループによって運営されています。
国際的に活躍するガストロノミー界の名だたる方々が審査員となり、世界中のオリーブやお茶、コーヒー(自国で生産したものに限る)などを厳正なルールのもと、『おいしさ』を評価します。
チョコレートのカテゴリーが出来たのは今回が初めてのこと。審査員は、世界におけるカカオとチョコレートのコンサルタント、クロエ ドゥートレ ルセールさんとEmanuelle de Beauregardさん。
その初のアワードで、数あるチョコレートの中からガートココアのチョコレートを選んで頂けたこと、
そしてタイのカカオが高く評価されたこととても嬉しく思います!🇹🇭🇹🇭
いつも応援してくださる全ての皆様、本当にありがとうございます🙏✨
出店を楽しみにしてくださったり、フォローしてくださっている皆様、オリジナル商品に関わってくださるシェフの皆様、チョコレートを紹介する機会をくださる皆様のおかげで今、日本にもタイのチョコレートをお届けすることが出来ています🙇♀️🍫
これからも美味しいチョコレートをお届け出来るように、本国とともに頑張りますので、今後ともよろしくお願いいたします!!!🙏🇹🇭
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Kad Kokoa Chocolates have won new awards in 2021 ! We are very proud to announce that our Chumphon origin chocolate have been awarded a Gold medal and our Chantaburi origin chocolate a Silver medal at the @avpa.fr competition in France.
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AVPA is a non-profit aiming to promote food etc from origin such as olive oil, tea and coffee. They are judged by famous jury from the international gastronomic and culinary arena. This is their first edition about chocolate, focusing on chocolate produced locally, where the cacao is grown.
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These awards mean a lot to us as they are celebrating exclusively chocolates elaborated at the origin, and their unique taste, which is the very core of Kad Kokoa mission. We feel honoured that such an exceptional jury, namely Chloe Doutre Roussel @chloebeantobar @chloedoutreroussel and Emanuelle de Beauregard, have recognized our chocolate among others all around the world as deserving gold and silver.
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We can't be thankful enough to all of you who show us so much support, who follow us since the beginning or even recently, getting to know us, our mission, our devotion. All of you who come in as a customer and come out as a friend and ambassador of good chocolate, Thank you. We'll keep making great chocolate for you to please your palates and can't wait to hear about your individual feedbacks !